null

nullEs complau a presentar, per primera vegada a la galeria, l'obra de: 

 José Luis Paz Fo
"De nueve a ocho"


Del 19 d'abril al 20 de maig del 2017
From April 19th until May 20th 2017


ÀMBIT Galeria d'Art · Consell de Cent 282, 08007, Barcelona

ÀMBIT Galeria d’Art acull a l'EspaiALTELL
la primera exposició a la galeria de José Luis Paz Fo.

Interessat per les formes acumulatives i repetitives, José Luis Paz, Fo, en un treball sobre el record i la materialització de l’absent, transforma números agrupats en paisatges fets d’espais i de buits.
La base de les seves investigacions es troba en temes que tenen relació directa amb la pròpia vida, amb la memòria, el record acumulatiu i la permanència. En el seu procés d’experimentació, arriba, els últims anys, a transformar els dibuixos sobre paper en escultura. L’exposició “de nueve a ocho” recull peces de les sèries “ausencias”, retrats d’escultures i “memorabilia”.


***

Interesado por las formas acumulativas repetitivas, José Luis Paz Fo, en un trabajo sobre el recuerdo y la materialización del ausente, transforma números agrupados en paisajes hechos de espacios y vacíos.  La base de sus investigación se encuentra en temas que tienen relación directa con su vida, con la memoria, el recuerdo acumulativo y la permanencia.  
En su experimentación llega, en los últimos años, a transformar sus dibujos sobre papel, en escultura. 
La exposición “de nueve a ocho” recoge piezas de las series ausencias, "retrats de escultures" y memorabilia.

José Luis Paz Fo, neix el 20 de gener de 1977 a Badalona, Barcelona. Amb vuit anys va assistir durant uns mesos a una acadèmia de pintura i dibuix. Des de llavors, emprèn una carrera autodidacta. Entre els anys 1996-97 freqüenta el Real Cercle Artístic de Barcelona. El 1997 comença a exposar la seva obra en exposicions col·lectives i individuals, tant al territori espanyol com a l'estranger, així com en premis i Biennals entre les quals es poden citar la de Canàries, on va viure i va treballar entre 2000 i 2004. Participa en les convocatòries de premis Torres García Ciutat de Mataró, Focus abengoa Sevilla, a la Fundació Vila Casas, Palau Solterra, Girona i Ricard Camí entre d’altres. Entre els anys 2006-2010 viu i treballa entre Roma i Barcelona. Actualment resideix al Masnou i treballa a Vallromanes (Barcelona).

***
José Luis Paz Fo, nace el 20 de enero de 1977 en Badalona, Barcelona. Con ocho a.os asiste durante unos meses a una academia de pintura y dibujo. Desde entonces, emprende una carrera autodidacta. Entre los años 1996-97 frecuenta el Real Circulo Artístico de Barcelona. En 1997 empieza a exponer su obra en exposiciones colectivas e individuales, tanto en el territorio español como en el extranjero, as. como en premios y Bienales entre las que se pueden citar la de Canarias, donde vivi. y trabaja entre 2000 y 2004. Participa en las convocatorias de premios Torres García Ciudad de Mataró, Foco abengoa Sevilla, en la Fundación Vila Casas, Palau Solterra, Gerona y Ricard Camino entre otras. Entre los años 2006-2010 vive y trabaja entre Roma y Barcelona. Actualmente reside en El Masnou y trabaja en Vallromanes (Barcelona).

De dimarts a dissabte de 10:00 h a 15:00 h - de 16.00 h a 20.00 h